4. 10. 2022.

Bilten Putnik, jesen 2022.


Jesen je uveliko stigla i kalendarski i meteorološki, ali smena godišnjih doba je kompletna tek sa novim brojem biltena Putnik. Ove jeseni se elektronsko glasilo Planinarskog saveza Vojvodine nalazi pred čitaocima već 120. put, a u novo izdanje je kao i uvek prepuno planinarskih i avanturističkih priča sa svih meridijana.

Oni koji ga već nisu pročitali ranije, u jesenjem Putniku (između ostalog) mogu naći i moj članak o Bastionskoj transverzali u okolini Zaječara, koju smo letos prešli u cugu. U nastavku sledi taj prilog.








Oni kojima su od pisane reči prijemčivije slike (od kojih svaka govori hiljadu reči), slobodno mogu da bace pogled na originalni tekst na blogu (https://www.perpetuummobile.blog/2022/07/bastionska-transverzala-2022.html), sa mnogo više fotografija, i da tako prekrate čekanje dok ne stignu neki novi tekstovi (a stižu, obećavam).

Ostatak Putnika je još zanimljiviji (Sinjajevina! Alpi! Rtanj! Arktik! Šara! Prokletije! Kopaonik! Ararat! Stenovite planine! i naravno Dunavske čarolije!), a do svog primerka možete doći tako što ćete se prijaviti na mejling listu kod glodura Vlade Banića porukom na gorstaci.indjija@gmail.com.

Uživajte u novom Putniku i jeseni!



Нема коментара:

Постави коментар