24. 3. 2018.

Bilten "Putnik" - Proleće 2018.


Saradnja bloga perpetuuM Mobile i biltena "Putnik" koji izdaje Planinarski savez Vojvodine nastavlja se i u 2018. godini, na obostrano zadovoljstvo. U novom broju "Putnika" svoje mesto je našao i moj prikaz 5. Novogišnjeg maratona u Šidu, koji su pratioci bloga već imali prilike da pročitaju, ali ne bi bilo loše obnoviti gradivo pred početak nove sezone Treking lige Srbije. Isečak iz biltena sledi u nastavku.
Osim mog skromnog priloga, u novom "Putniku" može se pročitati i još mnogo članaka novih i starih saradnika, od čega bi trebalo izdvojiti intervju sa novim predsednikom Planinarskog saveza Srbije Isom Planićem. Kompletno izdanje može se kao i obično preuzeti sa sajta Planinarskog saveza Vojvodine: http://planinari.org.rs/putnik/Putnik102.pdf

Pored nastavka saradnje, ne mogu da ignorišem činjenicu da u novu godinu "Putnika" ulazim kao nosilac priznanja za najbolji tekst objavljen u biltenu u 2017. godini, što je velika čast i zadovoljstvo, ali još veća obaveza prema sadašnjim i budućim čitaocima. Jedino što mogu da obećam je da ćemo se u "Putniku" družiti i dalje, a da li će to biti najbolji ili tek prosečni tekstovi, to je na čitaocima da prosude. Kao i do sada, uostalom...DOPADA VAM SE OVAJ TEKST? PRATITE BLOG perpetuuM Mobile I PREKO FACEBOOKA:


Нема коментара:

Постави коментар